Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted on 23 febr. 2016

Concert-conferència d’harmònica i piano

 

fundacio pare esqueDivendres 26 de febrer, de 19 h a 21 h, concert i conferència musical d’harmònica i piano amb A R M O N I P I A N O . DUO, en la quarta i última jornada de la IV edició del Festival de Música Fundació Pare Esqué.

I tot el públic participant, en directe o a través de les xarxes socials, participarà en el sorteig de quatre master class d’instrument musical d’una hora de duració (una d’harmònica, una de piano i dues de guitarra).

El concert tindrà lloc a la sala d’actes de la fundació. Més informació i el detall del concert en l’agenda de la fundació.

T’hi esperem!! L’entrada és lliure!!

A R M O N I P I A N O . DUO és un original duet format per Rodrigo G. Pahlen a l’harmònica i Gilles Estoppey al piano que ens ofereixen una original proposta que combina el concert tradicional amb una conferència i explicacions rellevants sobre el que escoltarem i la seva història.

Faran un recorregut que passa pel jazz, la música brasilera, el pop i també la música popular francesa. Edith Piaf, Serge Gainsbourg, Sting, Stevie Wonder i Jobim són només alguns d’un bon grapat de compositors que aquest duet ret homenatge.

Tots dos músics, nascuts a Suïssa i de cultura francòfona, tenen una extensa experiència musical, han actuat en països d’arreu del món i també han col·laborat amb músics de renom mundial i guanyadors de Grammy’s com Nana Vasconcelos, Mino Cinelu, Gregoire Maret, Badal Roy i Ruben Rada.